Andres mening

Jeg leverer, i al beskedenhed et kvalitets håndværk, noget helt andet er hvad mine klienter og andre mener om mit arbejde.

Nedenfor finder du nogle af mine kunders udtalelser
Richardt Thomsen ApS
Sofistikeret – eftertænksom og nærværende er i min optik de autentiske værdier der danner rammen for virksomheden, fotografen og mennesket bag Rytters Foto.
En afgørende betingelse, for at opnå værdifulgt samarbejde og resultat – er at kunden hos Rytters Foto sætter kvalitet frem for kvantitativt.
Tak for et godt samarbejde.

Richardt Hjermitslev Thomsen
Direktør
Richardt Thomsen ApS


Peter Schrøder
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Benny i såvel professionel som privat sammenhæng. I begge tilfælde mærker man et usædvanligt engagement i opgaven.
Benny formår i bemærkelsesværdig grad at afbalancere et højt fagligt niveau og et menneskeligt engagement, og har derved udviklet en enestående evne til at fange øjeblikket. Efter min mening en af de væsentligste egenskaber hos en fotograf.

Peter Schrøder

Skuespiller, Scene-og Filminstruktør.Kurt Ravn
Benny Rytters portrætfoto af mig er det jeg helst anvender i forbindelse med PR for koncerter m.v. Jeg synes Benny har formået at kreere en naturlighed og imødekommenhed i udtrykket som sender et godt signal. Hans rolige og kompetente arbejdsfacon får een til at slappe af, hvilket er vigtigt i en sådan sammenhæng.
Kurt Ravn.
Kurt Ravn


Suzanne Brøgger
I mit samarbejde med Vendsyssel Teater har jeg haft fornøjelsen af at lave billeder til stykket Fru Leonie, et stykke skrevet af forfatteren Suzanne Brøgger, billedet fik iøvrigt sølv i april 2010 hos det engelske SWPP.

Jeg er derfor utrolig glade for Suzanne Brøgger's kommentar til mit billede:

Fru Leonie
Citat:
"Tillykke til fotografen. Det er et stemningsfuldt, næsten gribende portræt af høj intensitet. Man får lyst til at høre, hvad denne dame har på hjerte. Et langt, spændende liv, uden tvivl?"
Bedste hilsner,
Suzanne
Vendsyssel Teater
Vi har i en periode arbejdet sammen med Rytters Foto i forbindelse med fotografering af skuespillere til programmer, plakater, brochurer etc. For os er det afgørende, at fotografen er både topprofessionel, har et meget højt kvalitetsniveau og har menneskelig forståelse. Desuden er det afgørende, at fotografen arbejder hurtigt og samtidig med en høj præcision. Vi har oplevet alle dele i samarbejdet med Rytters Foto. Vi har fået kvalitetsprodukter til den aftalte tid og pris.

Venlig hilsen
Lars Sennels
PR- og souschef, Vendsyssel Teater