top of page
Søg
  • Forfatters billedeBenny Rytter

Har DU lækkert Take Away?

Opdateret: 20. nov. 2020

Det synes du sikkert selv - dog vælger mange restauranter og Take Away virksomheder at lade dårlige billeder repræsentere deres kerneprodukt
Jeg ser den ene Facebook reklame efter den hver dag hvor restauranter og Take Away leverandører anpriser netop deres mad. For det meste forundres jeg over at de ikke har mere respekt for deres eget produkt end at de vil præsentere noget der skulle være eksklusivt med en dårligt mobil telefon billede.

Enkelte har dog valgt en fotograf der på ingen måde har kompetencer til at få maden til at se indbydende ud

De færreste billeder får mundvandet til at løbe, de er kedelige sætter ingen følelser i gang, nogle kan man ikke engang se hvad det er man skal spise


Laver du lækker mad - så lav lækre billeder

Min tidligere nabo sagde en dag, da jeg brokkede mig over prisen på mit nye kamera - "Det koster penge at tjene penge".


Markedet for Take Away eksplodere nu, alle kan lave burgere, mange laver nu smørrebrød, flere restauranter forbereder de almindelige menuer som Take Away. Ring til mig - få mig til at lave dine billeder, det handler om at lave billeder der får folk til at ville sætte tænderne i billederne.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page