top of page

Daniel Nyboee Andersen

Jeg har flere gange benyttet Rytters Foto, når jeg har fået taget diverse portrætfotografier.

 

Udover at være en venlig og behagelig person, så er Benny en yderst professionel fotograf, der forstår at tilpasse sig mine ønsker og får de udtryk frem, som jeg beder om.

 

Han er både hurtig og effektiv, samtidig med at kvaliteten altid i orden. Jeg anbefaler uden tøven Benny Rytter til både private og professionelle portrætfoto.

 

Daniel Nyboe Andersen

Byrådsmedlem i Aalborg kommune

Fandanko
I de sidste 10-12 år, har Rytters Foto regelmæssigt hjulpet FANDANKO med at tage billeder, til såvel webshop, som til diverse flyers og brochurer.


Benny er en ekstrem dedikeret fotograf, der med stort engagement går ind i både store og små opgaver. Han har en fantastisk evne til at fange det rigtige lys og fange essensens af det der er vigtigt på billedet.


Vi kunne sagtens finde billigere fotografer end Benny, men den værdi han skaber for vores forretning, er guld værd og jeg kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger.

Carsten Pedersen, FANDANKO

Rygaard Fisketransport A/S

Vi har brugt Benny i flere år og har altid være meget tilfredse med hans arbejde. Han leverer fotos og film af høj kvalitet og lytter til vores ønsker og behov.

Uanset hvilken opgave Benny skal løse, fanger han dygtigt og hurtigt det, der er væsentligt. Vi har bl.a. brugt ham til at lave en film til vore hjemmeside og fotos til at udsmykke vores domicil med, samtidigt med, at vi også ønskede at præsentere vores flåde frem, og gerne lidt ekstraordinært.

Jeg vil anbefale ham til enhver, der har brug for fotos af høj kvalitet og en fotograf, der udviser stor fleksibilitet”.

Kent Frydkjær

Richardt Thomsen ApS
Sofistikeret – eftertænksom og nærværende er i min optik de autentiske værdier der danner rammen for virksomheden, fotografen og mennesket bag Rytters Foto.
En afgørende betingelse, for at opnå værdifulgt samarbejde og resultat – er at kunden hos Rytters Foto sætter kvalitet frem for kvantitativt.
Tak for et godt samarbejde.

Richardt Hjermitslev Thomsen
Direktør

Peter Schrøder
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Benny i såvel professionel som privat sammenhæng. I begge tilfælde mærker man et usædvanligt engagement i opgaven.
Benny formår i bemærkelsesværdig grad at afbalancere et højt fagligt niveau og et menneskeligt engagement, og har derved udviklet en enestående evne til at fange øjeblikket. Efter min mening en af de væsentligste egenskaber hos en fotograf.

Peter Schrøder
Skuespiller, Scene-og Filminstruktør

Kurt Ravn
Benny Rytters portrætfoto af mig er det jeg helst anvender i forbindelse med PR for koncerter m.v. Jeg synes Benny har formået at kreere en naturlighed og imødekommenhed i udtrykket som sender et godt signal. Hans rolige og kompetente arbejdsfacon får een til at slappe af, hvilket er vigtigt i en sådan sammenhæng.


Kurt Ravn.

Vendsyssel Teater
Vi har i en periode arbejdet sammen med Rytters Foto i forbindelse med fotografering af skuespillere til programmer, plakater, brochurer etc. For os er det afgørende, at fotografen er både topprofessionel, har et meget højt kvalitetsniveau og har menneskelig forståelse. Desuden er det afgørende, at fotografen arbejder hurtigt og samtidig med en høj præcision. Vi har oplevet alle dele i samarbejdet med Rytters Foto. Vi har fået kvalitetsprodukter til den aftalte tid og pris.

Venlig hilsen
Lars Sennels
Direktør, Vendsyssel Teater

bottom of page